Kylätalon vuokraus

Juhlien pitopaikaksi Tasapään kylätalo

Tasapään kylätaloa voi vuokrata erilaisiin juhliin ja tapahtumiin: häät, rippijuhlat, lakkiaiset, kastetilaisuudet, syntymäpäivät, illanistujaiset, tanssit, kirpputori, hirvipeijaiset, kokoukset jne. Kylätalo sijaitsee 26 km:n päässä Kiteen keskustasta, 6-tien tuntumassa.

Hirsirakenteisen talon pinta-ala on noin 150 m2 ja talo jakaantuu kahteen osaan. Toinen puoli on varusteltu pirttipöydillä ja -penkeillä ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ruokailutilaksi tai kokouspaikaksi. Toinen puoli on ns. avoin tila ja on muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin: talolta löytyvät siirrettävät pöydät tekevät tästäkin tilasta hyvän ruokailutilan ja tyhjänä tilana se toimii mainiona tanssilattiana. Tässä tilassa on myös esiintymislava. Molemmat tilat ovat lämmitettäviä.
Talossa on hyvin varusteltu keittiö, joten tarjoilujen valmistaminen onnistuu paikan päällä. Keittiön varustelut: tiskikone (hankittu lokakuussa 2019), kiertoilmauuni, sähköuuni ja keittolevyt, puulämmitteinen hella, mikroaaltouuni, kaksipannuinen Moccamaster -kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä lämpöhaude ruoan tarjoiluun. Lisäksi kylätalolta löytyy ruoka- ja kahviastiastot 100 henkilölle. Kauttamme on mahdollista vuokrata myös pöytäliinat.


Kylätalolta löytyy myös wc-tilat, miehille ja naisille erikseen. Wc-tiloja on uusittu syksyllä 2020.

Kylätalon pihalla on nuotiopaikka, penkkejä ja pöytiä, joten piha sopii hienosti erilaisten ulkoilutapahtumien järjestämiseen. Syksyllä 2020 valmistui uusi lasten ulkoleikkipaikka, joka sisältää monitoimikiipeilytelineen, hiekkalaatikon ja kiikut. Kylätalo sopii siis mainiosti myös lasten syntymäpäivien viettoon!Vuokrahinnat:

koko talo 150 € / tapahtuma vrk (soveltuu noin 100-120 hlö:lle)
puolikas talo 100 € / tapahtuma (soveltuu max 50 hlö:lle)
lasten synttärit 40 € / 3 h 

Molempiin vuokrahintoihin sisältyy keittiön ja wc-tilojen käyttö. Vuokraaja tekee itse loppusiivouksen.


Lisätietoja ja varaukset:

tasapaavarmo(AT)gmail.com
I. Leinonen 050 431 4854


Kylätaloa vuokraa Tasapään ja 
ympäristön kyläyhdistys ry.Klikkaa kuvia isommiksi!