lauantai 23. marraskuuta 2013

Keittiöremontti valmis!

Tasapään kylätalon keittiöremontti valmistui loka-marraskuussa. Remontissa uusittiin mm. keittiön kaapistot, tasot ja valaistus. Keittiönikkuna uusittiin ja korotettiin, jotta työtasot saatiin samalle tasolle. Pöytätilaa työskentelyä varten saatiin runsaasti lisää, kun laitteet sijoiteltiin uudelleen osaksi kalustusta.


Vanha, kaunis ja toimiva puuhella, huuva sekä pirteä kaakeliseinä jätettiin paikalleen. Puuhellalle olikin käyttöä heti viime sunnuntain hirvipaistilla, kun sähköt katkesivat Eino-myrskyn aikana...


Remontin tilasi Tasapään kyläyhdistys ry ja toteutti paikallinen yritys, Tmi Juhani Putkonen, talkoolaisten avustuksella.


Keittiötä käytetään mm. kyläyhdistyksen tapahtumissa ja tilaustarjoiluissa, kylätalon vuokrausten yhteydessä sekä Tasapään Marttojen kokoontumisten ja ruokakurssien yhteydessä.


Ensi keväänä on vielä tulossa ulkorappusten ja ikkunoiden korjaustöitä. Sittempä kylätalo alkaa olla valmiina tulevan kevään ja kesän juhlakauteen. Muistattehan kylätalon vuokrausmahdollisuuden juhliin ja tilaisuuksiin.