Kylätalo

Juhlien pitopaikaksi Tasapään kylätalo
Tasapään kylätaloa voi vuokrata erilaisiin juhliin ja tapahtumiin: häät, rippijuhlat, lakkiaiset, kastetilaisuudet, syntymäpäivät, illanistujaiset, tanssit, kirpputori, hirvipeijaiset, kokoukset jne. Kylätalo sijaitsee 26 km:n päässä Kiteen keskustasta, 6-tien tuntumassa.

Hirsirakenteisen talon pinta-ala on noin 150 m2 ja talo jakaantuu kahteen osaan. Toinen puoli on varusteltu pirttipöydillä ja -penkeillä ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ruokailutilaksi tai kokouspaikaksi. Toinen puoli on ns. avoin tila ja on muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin: talolta löytyvät siirrettävät pöydät tekevät tästäkin tilasta hyvän ruokailutilan ja tyhjänä tilana se toimii mainiona tanssilattiana. Tässä tilassa on myös esiintymislava. Molemmat tilat ovat lämmitettäviä.Talossa on hyvin varusteltu, vastikään remontoitu keittiö, joten tarjoilujen valmistaminen onnistuu paikan päällä. Keittiön varustelut: sähköhella ja keittolevyt, puulämmitteinen hella, mikroaaltouuni, kaksipannuinen Moccamaster -kahvinkeitin ja vedenkeitin, kiertoilmauuni sekä lämpöhaude ruoan tarjoiluun. Lisäksi kylätalolta löytyy ruoka- ja kahviastiastot 100 henkilölle. Kauttamme on mahdollista vuokrata myös pöytäliinat.


Kylätalolta löytyy myös wc-tilat, miehille ja naisille erikseen.

Kylätalon pihalla on nuotiopaikka, penkkejä ja pöytiä, joten piha sopii hienosti erilaisten ulkoilutapahtumien järjestämiseen. Talvella Kylätalon lähiympäristöä kiertää noin kahdeksan kilometrin pituinen hiihtolenkki.

Vuokrahinnat:

koko talo 150 e / tapahtuma (soveltuu noin 100-120 hlö:lle)
puolikas talo 100 e / tapahtuma (soveltuu noin 50 hlö:lle)
Molempiin vuokrahintoihin sisältyy keittiön ja wc-tilojen käyttö.


Lisätietoja ja varaukset:

I. Leinonen 050 431 4854
R. Hannonen 050 5396 136

Kylätaloa vuokraa Tasapään ja 
ympäristön kyläyhdistys ry.Klikkaa kuvia isommiksi!